Biografija

Biljana Tipsarević preko 10 godina vodi jedan od najvećih modnih brendova u celom EXYU regionu koji nosi upravo njeno ime. Sam početak njene modne priče bio je zapažen od strane glavne urednice italijanskog Voguea Franke Socani, i to svojom prvom kolekcijom nakon završene italijanske akademije za modni dizajn, prikazane na Kipru u okviru fashion week-a. Biljanina modna karijera samo raste i razvija se u ekstravagantnim novim smerovima. Poznata je po svojim savršeno skrojenim odelima, luksuznim i izazovnim svečanim haljinama ručno rađenim u njenom ateljeu u Beogradu, ali Biljana godinama vešto pomera i kreativne granice onog što se smatra ready to wear odećom. Njeni klijenti su najveće regionalne javne ličnosti a među njima je i Milica Pavlović.

detaljnije

Milica Pavlović je muzička zvezda koja je poznata po smelim izletima u modne projekte. Omot njenog prvog albuma je ujedno i prvi slučaj visokobudžetnog modnog editorijala ne za potrebe objave u nekom magazinu već za promociju muzičkog albuma.Prva je pevačica na domaćoj javnoj sceni koja je na samom početku svoje karijere fokus usmerila na promovisanje domaćih dizajnera umjesto inostranih modnih marki nedostupnih široj javnosti. Poznata je po kreativnim i ekscentričnim kostimografijama koje prate njene visokobudžetne scenske performanse dok je prva u svojim spotovima uvela pravilo angažovanja profesionalnih modela iz modnih agencija.Proglašavana za modnu ikonu od strane fanova i medija, u svojoj karijeri je radila velike ključne poteze za saradnju domaće modne i muzičke industrije a sada je već treću godinu za redom i zaštitno lice jednog velikog svetskog brenda obuće. Nakon višegodišnje uspešne saradnje s Biljanom, njihov idući potez u modnim vodama je zajednički: modni brend Rouzhe

detaljnije

Ideja je začeta kroz međusobne kreativne projekte između Milice i Biljane u toku kojih su se konstantno pokretali razgovori i ideje o nečemu novom i svežem što izlazi iz okvira Milicine muzičke karijere i Biljaninog dosadašnjeg rada u modnoj industriji. S obzirom da se ovde radi o dve preduzetljive, kreativne i ambiciozne poslovne žene koje se retko zadrže samo na ideji, ova je zamisao jako brzo prerasla u temu brainstorming sastanaka sa proverenim timom ljudi sa kojima godinama sarađuju. Ceo proces doveo je do formiranja brenda na čijem websajtu se upravo nalazite. Rouzhe je njihova vizualna interpretacija modernih žena i devojaka. U društvu u kojem je uobičajena pojava da se žene međusobno vide kao konkurencija, Milica i Biljana zamišljaju potpuno novu budućnost koju simbolizuje žensko jedinstvo, međusobno poštovanje, podrška i potpora u ciljevima. Naziv Rouzhe predstavlja svaku od tih žena. Odjeća koju ovaj brend donosi je kao estetski vetar u leđa svima njima - jer zajedno smo jače.

detaljnije